zaterdag 23 juni 2007

Kadootjes

Volgens de regels van de Italiaanse cultuur kwamen wij aan in Rome met een pak vol kadootjes. Een van die kadootjes was een lijstje met daarin een scrap-foto van ons drieen in Brugge en een andere layout, een Italiaans liedje wat wij 10 jaar geleden op Sardinie hebben gezongen.
Andere kadootjes waren: een verjaardagskalender van een Nederlandse schilder (sorry weet neit meer welke), koffie van maria's werk; de coffeecompany, een zelf versierd doosje met DROPJES (Je had het gezicht moeten zien van Pierangela toen ze dat doosje open maakte) en een versiersel-hang-slingertje met hartjes van de wereld winkel.

Onze amigi waren super blij met al deze kadootjes!! Was echt prachtig om hun zo blij te zien met iets wat wij hadden uitgezocht. Ik kon weinig verstaan van dat Italiaans, maar dat deed er niet echt toe, want de gezicht uitdrukkingen zeiden genoeg.

Na de kadootjes hebben we het Italiaans liedje Tutti al mare, nog maar een keertje gezongen!

Ook voor Sicilie hadden we deze kadootjes (alleen zonder het liedje) uitgezocht/gemaakt. Even voor de duidelijkheid: ze dachten dat dit een erg oude foto was en konden niet geloven dat ik op die foto maar 1 jaar jonger was. De kalender werd meteen opgehangen en het lijstje kreeg een mooi plekje.
Op deze manier wordt kadootjes geven wel heuulll leuk! Of eigenlijk beter gezegd, nog leuker.

Eén van de Layouts dus.

2 opmerkingen:

Francine zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Francine zei

Oops. Sorry! Wat ik zei dus, is dat Italie fantastisch is... mijn man heeft er familie, de laatste keer dat we er waren was in Napels en op Capri :-)